PatentProfs
Gegarandeerd De beste prijs De beste kwaliteit De snelste afhandeling

Nieuws

Maandag 20 februari

PatentProfs, de meest complete patent dienstverlener

PatentProfs, de meest complete patent dienstverlener PatentProfs en Patents4all vormen een uniek combinatie in Nederland. Wij gaan verder waar een octrooibureau op houdt. Wij staan aan de zijde van de uitvinder gedurende de hele levenscyclus van het patent.

Vanaf de eerste start van het goede idee helpen wij uitvinders. Het begint namelijk allemaal met een nieuwheidsonderzoek: is jouw uitvinding echt nieuw. Vanaf dat moment schrijven onze octrooigemachtigden de patentaanvraag, helpen we bij het vinden van investeerders, het in de markt zetten van het patent en het vinden van licentienemers of een koper voor het patent. De enige patentdienstverlener van A tot Z.

Meer weten over hoe we je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op: 030-2282750, op werkdagen van 9:00-21:00 uur.

Bekijk overige nieuwsberichten

Nieuws / Actueel

Vrijdag 22 maart Grote stijging patenten blockchain

Het Financieele Dagblad heeft ontdekt dat er een grote groei is in het aantal EU patentaanvragen dat te maken heeft met Blockchain. De groei is zeven keer het aantal aanvragen van het jaar daarvoor. Met name chinese bedrijven zijn actief op het gebied van Blockchain uitvindingen. 

Zie hier het volledige artikel. 

Lees meer »
Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie Dinsdag 6 juni Nieuw bij PatentProfs: Merk & Model registratie

Als je een goed idee in de martk wil zetten is het natuurlijk van belang dat je er een octrooi op aanvraagt. Maar vergeet dan niet de merknaam te registreren. Bij PatentProfs, de specialist op het gebied van vastleggen van intellectuele eigendommen, kun je nu ook je merk of model registratie laten verzorgen. 

Lees meer »